Henkilökunta

 • Apteekkari Sirpa Peura

  Apteekkipalvelut asiakkaiden tarpeisiin

  Aloitin Lähiapteekki Sykkeen apteekkarina elokuussa 2020. Minulla on apteekkitoiminnan lisäksi pitkä kokemus yhteiskunnallisista luottamustehtävistä sosiaali- ja terveydenhuollossa, ja näen apteekkien toiminnan tärkeänä osana terveydenhuollon palvelujärjestelmää.

  Apteekkarina tavoitteenani on asiakaslähtöisyys ja toiminnan jatkuva kehittäminen. Se tarkoittaa mm. apteekin tilojen ja aukioloaikojen sovittamista asiakkaiden tarpeisiin, laajaa lääkkeiden ja muiden tuotteiden valikoimaa sekä ajan tasalla olevaa palveluvalikoimaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Tarjolla on aina myös edullisimmat lääkevaihtoehdot sekä asiantunteva neuvonta lääkkeiden käytöstä. Tervetuloa tutustumaan Lähiapteekki Sykkeen toimipisteisiin Kauppakeskus Sykkeessä, Ahtialassa ja Kiveriössä!

 • Proviisori Petri Koljonen

  Apteekkimaista tarkkuutta

  Olen pitkän linjan apteekkiproviisori, ja minulla on kokemusta useammasta lahtelaisesta apteekista. Nykyiseen apteekkiin siirryin vuonna 2018 ja toimin tällä hetkellä henkilöstön lähiesimiehenä. Apteekit hoitavat potilaiden asioita monipuolisesti, mutta erittäin tarkasti ja omassa työssäni seuraankin tiiviisti yhteistyökumppaneiden kuten Kansaneläkelaitoksen linjauksia lääkkeiden korvattavuuksista ja varmistan, että meillä on aina viimeisimmät tiedot näistä asioista.

  Vapaalla lapset pitävät minut riittävän kiireisenä ja se tuo kaivattua vastapainoa apteekin hyvin tarkkuutta vaativalle työlle.

 • Farmaseutti Merja Reiman

  Empaattista ja kokonaisvaltaista asiakkaan huomioimista

  Palasin kuuden vuoden toisaalla työskentelyn jälkeen Ahtialaan apteekinhoitajaksi tuttuun paikkaan ja suurelta osin tuttujen asiakkaiden pariin. Pitkä urani lääkkeiden tuotekehityksessä, myynnissä, markkinoinnissa ja sittemmin apteekissa on saanut minut näkemään apteekin suuren merkityksen terveydenhuollolle.

  SOTE -palvelut ovat nykyään täällä Ahtialassa kilometrien tai puhelimen päässä.

  Me toimitamme lääkärin määräämät lääkkeet, mutta saatamme olla ensimmäinen terveydenhuollon ammattilainen, jonka asiakas tapaa kasvoista kasvoihin. Meitä on helppo lähestyä hyvin henkilökohtaistenkin asioiden ja kysymysten kanssa ja useimmiten pystymme auttamaan neuvomalla tai tarvittaessa ohjaamalla vaikka digiklinikan käyttöön.

  Oma Lähiapteekki palvelee osaavasti, joustavasti ja luotettavasti.

 • Farmaseutti Marika Mäkinen

  Huomioivaa asiakaspalvelua

  Olen kuulunut apteekkimme keskeisiin voimiin vuodesta 2007 ja toimin Kiveriön apteekin hoitajana. Toimin myös muun muassa diabetesyhdistyksessä diabeteslasten ja heidän perheidensä parissa ja pyrin pitämään koko apteekin henkilökunnan tietoisena diabeteksen keskeisten alueiden hoitokäytännöistä.

  Vapaa-ajallani urheilen mielelläni, mutta viime vuosin olen enemmän ja enemmän keskittynyt valmentamiseen, sillä junioreiden valmennus on lähellä sydäntäni. Keskeistä sekä valmennuksessa, että apteekin hoitamisessa on pitkäjänteinen kehittäminen. Myös apteekissa pyrin luomaan luottamuksellisia suhteita vakiasiakkaisiini, ja huomioimaan mahdollisimman hyvin paikallisen väestön tarpeet.