Henkilökunta

 • Apteekkari Sirpa Peura

  Apteekkipalvelut asiakkaiden tarpeisiin

  Aloitin Lähiapteekki Sykkeen apteekkarina elokuussa 2020. Minulla on apteekkitoiminnan lisäksi pitkä kokemus yhteiskunnallisista luottamustehtävistä sosiaali- ja terveydenhuollossa, ja näen apteekkien toiminnan tärkeänä osana terveydenhuollon palvelujärjestelmää.

  Apteekkarina tavoitteenani on asiakaslähtöisyys ja toiminnan jatkuva kehittäminen. Se tarkoittaa mm. apteekin tilojen ja aukioloaikojen sovittamista asiakkaiden tarpeisiin, laajaa lääkkeiden ja muiden tuotteiden valikoimaa sekä ajan tasalla olevaa palveluvalikoimaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Tarjolla on aina myös edullisimmat lääkevaihtoehdot sekä asiantunteva neuvonta lääkkeiden käytöstä. Tervetuloa tutustumaan Lähiapteekki Sykkeen toimipisteisiin Kauppakeskus Sykkeessä, Ahtialassa ja Kiveriössä!

 • Proviisori Petri Koljonen

  Apteekkimaista tarkkuutta

  Olen pitkän linjan apteekkiproviisori, ja minulla on kokemusta useammasta lahtelaisesta apteekista. Nykyiseen apteekkiin siirryin vuonna 2018 ja toimin tällä hetkellä henkilöstön lähiesimiehenä. Apteekit hoitavat potilaiden asioita monipuolisesti, mutta erittäin tarkasti ja omassa työssäni seuraankin tiiviisti yhteistyökumppaneiden kuten Kansaneläkelaitoksen linjauksia lääkkeiden korvattavuuksista ja varmistan, että meillä on aina viimeisimmät tiedot näistä asioista.

  Vapaalla lapset pitävät minut riittävän kiireisenä ja se tuo kaivattua vastapainoa apteekin hyvin tarkkuutta vaativalle työlle.

 • Farmaseutti Petri Mustonen

  Lähipalvelut sydämellä

  Olen työskennellyt apteekissamme vuodesta 2005 ja Ahtialan apteekin hoitajana jo usean vuoden ajan. Kokemusta alalta minulla on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta, ja muutakin osaamista on vuosien varrella karttunut. Sivuapteekin hoitamista minulla helpottaa aiemmat tradenomiopinnot, sillä vastaan tässä työssä myös sivuapteekin taloudesta omalta osaltani.

  Sivuapteekissa on mielestäni tärkeää huomioida paikallisen väestön lääkitys- sekä muut hoitotarpeet. Erityisesti silloin, kun paikalliset terveyspalvelut jäävät yksin apteekin kontolle ja hoitaja- ja lääkäripalvelut ovat saatavissa ainoastaan keskustasta. Ahtialan alue on kehittynyt positiivisesti vuosien varrella ja olenkin iloinen, että paikallinen apteekkipalvelu on nyt saatavilla myös lauantaisin. Ahtialassa on aina ajateltu, että paikallinen asiakas on apteekin koko toiminnan tärkein asia.

 • Farmaseutti Marika Mäkinen

  Huomioivaa asiakaspalvelua

  Olen kuulunut apteekkimme keskeisiin voimiin vuodesta 2007 ja toimin Kiveriön apteekin hoitajana. Toimin myös muun muassa diabetesyhdistyksessä diabeteslasten ja heidän perheidensä parissa ja pyrin pitämään koko apteekin henkilökunnan tietoisena diabeteksen keskeisten alueiden hoitokäytännöistä.

  Vapaa-ajallani urheilen mielelläni, mutta viime vuosin olen enemmän ja enemmän keskittynyt valmentamiseen, sillä junioreiden valmennus on lähellä sydäntäni. Keskeistä sekä valmennuksessa, että apteekin hoitamisessa on pitkäjänteinen kehittäminen. Myös apteekissa pyrin luomaan luottamuksellisia suhteita vakiasiakkaisiini, ja huomioimaan mahdollisimman hyvin paikallisen väestön tarpeet.