Kanta-asiakkuus

Tervetuloa kanta-asiakkaaksi! Kanta-asiakasedut ovat voimassa kaikissa kolmessa toimipisteessämme: Lähiapteekki Sykkeen, Kiveriön ja Ahtialan apteekeissa. Kanta-asiakasjärjestelmään liittyminen on maksutonta, ja se on helppo hoitaa paikan päällä apteekissamme täyttämällä ja allekirjoittamalla liittymislomake. Tarjoamme kanta-asiakkaillemme seuraavat edut:

Kanta-asiakkaan leimakortti

Kanta-asiakkaan leimakortti sisältää 15 leimaa. Leimoja korttiin voivat kerätä kanta-asiakkaamme ja heidän perheenjäsenensä tai muu lähipiiri. Jokaisesta 20 euron suuruisesta ostosta saa korttiin yhden leiman. Täysi leimakortti (15 leimaa) on 10 euron arvoinen, ja sillä voi hyvittää 10 euroa itsehoidon tuotteiden ostoista (ei reseptilääkkeistä).

Leimoja eivät kerrytä viranomaismaksut (esim. Fimean erityislupamaksu) tai apteekissa perittävät lääkärin-/eläinlääkärinpalkkiot. Yhdestä kerta-ostosta voi saada enintään 10 leimaa.

Leimat ovat voimassa 1 vuoden ensimmäisestä leimasta ja täyden kortin voi lunastaa 1 vuoden ja 5 kuukauden sisällä ensimmäisestä leimasta.

Tarjouksia ja %-alennus

Kanta-asiakkaat ovat oikeutettuja kanta-asiakastarjouksiin sekä pysyvään %-alennukseen kassalla normaalihintaisista vapaankaupan tuotteista (tuotteet merkitty vihreillä hintatarroilla).

Henkilökohtainen kanta-asiakaspalvelu

Apteekillamme on käytössä myös Morelex Oy:n kehittämä henkilökohtainen kanta-asiakaspalvelu Minun Apteekkini.fi. Palvelun kautta sähköpostimarkkinoinnin hyväksyneet kanta-asiakkaamme saavat henkilökohtaisia tarjouksia ja tietoa apteekin tapahtumista sähköpostiinsa sekä älypuhelinsovelluksen, josta löytyy apteekin tarjous- ja tuotehaku sekä ostoslista.

Kanta-asiakasrekisterin rekisteriseloste