Kanta-asiakkuus

Tarjouksia ja kanta-asiakasalennus normaalihintaisista vapaankaupan tuotteista (tuotteet merkitty vihreillä hintatarroilla).

Kanta-asiakkaan leimakortti

Jokaisesta 20 euron ostosta saat yhden leiman. Täysi leimakortti on 10 euron arvoinen. Korttiin voi kerätä leimoja vuoden ajan ensimmäisestä merkinnästä lähtien. Täyden leimakortin voi hyvittää 10 euron arvoisesta itsehoidon valmisteesta.

Leimoja eivät kerrytä viranomaismaksut (esim. Fimean erityislupamaksu) tai apteekissa perittävät lääkärin-/eläinlääkärinpalkkiot. Yhdestä kerta-ostosta voi saada enintään 10 leimaa.

Kanta-asiakasedut ovat voimassa kaikissa kolmessa toimipisteessämme: Lähiapteekki Sykkeen, Kiveriön ja Ahtialan apteekeissa. Liittyminen on maksutonta, ja se on helppo hoitaa paikan päällä apteekissamme täyttämällä ja allekirjoittamalla liittymislomake.

Henkilökohtainen kanta-asiakaspalvelu

Apteekillamme on käytössä myös Morelex Oy:n kehittämä henkilökohtainen kanta-asiakaspalvelu. Palvelussa on mukana henkilökohtainen kuukausikirje sähköpostitse sekä älypuhelinsovellus. Sähköpostimarkkinoinnin sallinut Lähiapteekki Sykkeen kanta-asiakas saa kuukausittaisia tarjouksia juuri häntä varten sekä tietoa apteekissa järjestettävistä tapahtumista. Minun Apteekkini – älypuhelinsovelluksesta löytyy lisäksi apteekin tarjous- ja tuotehaku sekä ostoslista.

Sähköpostin sallineena Lähiapteekki Sykkeen kanta-asiakkaana saat kuukausittaisia tarjouksia räätälöitynä juuri sinua varten, sekä tietoa apteekissa järjestettävistä tapahtumista.

Kanta-asiakasrekisterin rekisteriseloste

Tervetuloa kanta-asiakkaaksi!