Kanta-asiakkuus

5%:n alennus normaalihintaisista vapaankaupan tuotteista (tuotteet merkitty keltaisilla hintatarroilla).

Kanta-asiakkaan leimakortti

Jokaisesta 20 euron ostosta saat yhden leiman. Täysi leimakortti (10 leimaa) on 10 euron arvoinen. Korttiin voi kerätä leimoja vuoden ajan ensimmäisestä merkinnästä lähtien. Täyden leimakortin voi hyvittää 10 euron arvoisesta itsehoidon valmisteesta.

Kanta-asiakasedut ovat voimassa kaikissa kolmessa toimipisteessämme: Kivimaan, Kiveriön ja Ahtialan apteekissa. Liittyminen on maksutonta, ja helppo hoitaa paikan päällä apteekissamme täyttämällä ja allekirjoittamalla liittymislomake.

Henkilökohtainen kanta-asiakaspalvelu

Apteekillamme on käytössä myös Morelex Oy:n kehittämä henkilökohtainen kanta-asiakaspalvelu. Palvelussa on mukana henkilökohtainen kuukausikirje sähköpostitse sekä älypuhelinsovellus. Sähköpostimarkkinoinnin sallinut Lähiapteekki Sykkeen kanta-asiakas saa kuukausittaisia tarjouksia juuri häntä varten sekä tietoa apteekissa järjestettävistä tapahtumista. Minun Apteekkini – älypuhelinsovelluksesta löytyy lisäksi apteekin tarjous- ja tuotehaku sekä ostoslista.

Sähköpostin sallineena Lähiapteekki Sykkeen kanta-asiakkaana saat kuukausittaisia tarjouksia räätälöitynä juuri sinua varten, sekä tietoa apteekissa järjestettävistä tapahtumista.

Kanta-asiakasrekisterin rekisteriseloste

Tervetuloa kanta-asiakkaaksi!